Vinnarna i Bröllopstävlingen!

Jag har gråtit, jag har skrattat och jag har älskat alla fina tävlingsbidrag som kommit in! Om jag bara kunde så skulle ni alla få vinna, men ni är ju ändå vinnare! Tänk vilka underbara bröllop ni kommer att ha!

TACK till alla som varit med och tävlat!

För några år sedan en sommar hyrde vi ett hus på Öland. På cykelavstånd låg Borgholms slottsruin. Vilket ställe! Jag strosade runt där och tänkte att det skulle vara väldigt roligt att någon gång kanske få föreviga ett bröllop där.

När H & E som träffades på Tinder(!!) 2015 skickade in sitt tävlingsbidrag så hoppade jag till! Dom ska gifta sig i Borgholms slottsruin!! Vigseln kommer att ske uppe i ett runt stentorn (Jungfrutornet) under bar himmel med utsikt över Kalmarsund. Och festen sker i ett av slottets stora salar där kungligheter haft sina fester hundratals år tidigare tillsammans med ca 60 st nära och kära. 

Bruden är uppvuxen på Öland i en gammal herrgård med stor blommande fruktträdgård och massor av djur och syskon. I herrgården kommer hon och tärnorna att göra sig iordning.

Tema kommer gå i vitt, guld, glitter och lite rosa. Massvis av vita heliumballonger och konfettikanoner med guldglitter. Blommorna kommer att vara huvudsak pioner och massor av grönt.

En brudklänning med ett tyllsläp och spetsklätt liv. De fyra brudtärnorna kommer ha rosa hellånga klänningar med gulddetaljer från Ida Sjöstedt. De kommer ha två små maränger till näbbar och en bestman som ser ut som Zlatan!! Brudgummen kommer ha en marinblå kostym från Tiger of Sweden. 

Visst låter det som en dröm!?