A corner from our living room

Idag har jag suttit framför datorn nästan hela dagen och bildbehandlat. Tack gode gud för Spotify, det gäller att ha bra musik när man jobbar! Jag jobbar med mina porträttbilder som jag har fotat de senaste veckorna, hoppas kunna visa några bilder här på bloggen så fort jag fått ok av föräldrarna. Jag har fotat så många supergulliga barn! Här får ni se ett hörn från vardagsrummet istället, i väntan på barnen :-)

Today I’ve been working on the computer, editing photos. Thank god for Spotify, it’s important to have really good music when you are working! I’m editing the portraits I’ve been shooting the last couple of weeks. Hopefully I can show you some pictures of the super cute kids as soon as I get an OK from the parents. In the meantime I show you a corner from our living room :-)


[© MayaLee Photography]