DIY - Bröllop med ett tema

Just nu är det nog många som sitter och planerar sina bröllop. Vilken fotograf ska man ha? Brudbukett, catering, brudklänning, kyrka eller borgerlig vigsel, vigselringar? Många frågor och funderingar blir det.

När det kommer till dekorationer och dukningen så kan man verkligen göra mycket själv. Och är man som jag som är lite åt det pyssliga hållet så är det helt klart värt att göra det själv. Att ha ett tema för sitt bröllop gör det också lättare att göra och planera allt med en röd tråd.
Ett superbra tips är också att dra ihop ett gäng andra skapande själar som också ska vara gäster på bröllopet och ha en pysselkväll ihop, med lite gott i glasen och lite tilltugg blir det supermysigt!

Här kommer några tips från mig och stylisten Linda Hellevik (lindamariehellevik.se). I nr 2, 2016 i 101 nya idéer hade vi med ett reportage om att göra sina egna dekorationer och dukning med hjälp av loppisfynd, grönt från naturen och egengjort pyssel. 

DIY! With fleamarket finds, greenery from nature and craft things yourself you can do amazing decorations for your own wedding.