Bröllop på Strand - Annie & Tobias

Comment

Bröllop på Strand - Annie & Tobias

Annie & Tobias gifte sig på Strand som ligger mellan Eskilstuna och Strängnäs. En underbart fin utomhusvigsel och middag och fest i en rustik gammal lada. En toppendag helt enkelt med otroligt mycket skratt, känslor, tårar och kärlek!

Comment

Mäklarfilm - Arphus Gård

Comment

Mäklarfilm - Arphus Gård

Ett utmärkt sätt att visa hus som är till salu är att göra en film om objektet. Med musik och rörliga bilder kan man på ett bättre sätt visa huset från sin bästa sida och få rätt känsla.
Ett superbra komplement till de traditionella mäklarfotografierna.

Denna underbara hästgård är just nu till salu och det är Feretti Mäkleri som förmedlar.

Mäklare: www.ferettimakleri.se Film: www.mayalee.se Musik: www.betterwithmusic.com

Comment

My studio

Comment

My studio

Det här är min studio, här kan jag fota, då ställer jag bara bort stolar och bord. Här fotar jag mest porträtt, nyfödda, boudoir och produktfoto. Ibland sitter jag här och jobbar vid datorn, som idag när det var bra väder, när jag öppnar upp båda dörrarna så känns det som att sitta ute. Passade på att ta lite bilder på mitt "happy place" :-)

This is my studio, here can I have photoshoots, mostly portraits, new borns, boudoir and product photos. Sometimes I sit here working on my computer, like today when the weather was sunny and warm. I open up both doors and it's like sitting outdoors. Took some photos of my happy place :-)

Comment

Comment

Sörmländsk Fotosalong 2016

Dessa två bilder fick jag med i Sörmländsk Fotosalong 2016. The reluctant King blev också utsedd att pryda årets affisch och allt annat marknadsföringsmaterial.

Salongen pågår till och med 30 augusti i Koordinatens lokaler i Oxelösund

 Queen with resting bitch face

Queen with resting bitch face

 The reluctant King

The reluctant King

Comment

Reklamfilm för boken Välkomna Hit

Comment

Reklamfilm för boken Välkomna Hit

Jag har fått den stora äran att göra trailern till Välkomna Hit #valkomnahit swishkampanj. Välkomna Hit är en pedagogisk familjebok som hjälper nyanlända barn och vuxna att lära känna det svenska samhället. Läs mer på www.valkomnahit.se

Vi har nu lanserat Välkomna Hit i digitalt format. Vårt nästa mål är att nyanlända barn och familjer ska få en egen bok. Vi vill börja med att dela ut böcker till barn i Sörmland, vill du vara med och bidra till integrationen av nyanlända i Sörmland? SwIsha till 123 1476 381 (59/bok). För att vi ska kunna leverera en första upplaga behöver vi 1000 swish på 59kr vardera (vi behöver 1000 swishade böcker). Hjälp oss med att samla in 59 000kr och följ insamlingen på vår faceboksida, instagram och www.valkomnahit.se Vi hoppas att kunna leverera de första böckerna i höst.

Comment

Provfotografering Annie & Tobias

Comment

Provfotografering Annie & Tobias

Provfotografering är superbra att göra för att vi ska lära känna varandra och som en en liten repetition inför bröllopsfotograferingen. Om man bokar in en provfotografering hos mig så hjälper jag er att designa era Save The Date-kort.

Vad är egentligen Save The Date? Jo, så fort ni har ett datum för ert bröllop så kan man skicka ut en Save The Date-inbjudning. Många planerar sina semestrar långt i förväg, och gifter ni er i semestertider och vill att så många som möjligt ska komma på ert bröllop så är det bra att vara ute i god tid. Ett par månader innan bröllopet kan ni skicka ut bröllopsinbjudningar med mer information om bröllopet, tex med tid och plats.

Bilderna från provfotograferingen kan också användas till er bröllopshemsida om ni har någon. Där får ni plats med mer information än vad man får med i inbjudningarna. Det kan tex vara en länk till en karta, hur man lättast tar sig till och från bröllopet, möjligheter till logi, ett svarsformulär där man kan fylla i ex om man har några allergier osv. Här finns snygga mallar till bröllopshemsidor: Squarespace

Annie och Tobias passade på att boka in en provfotografering hos mig, jag ska fota deras bröllop i augusti, vigseln är vid en sjö och festen ska vara i en gammal lada! Åh vad jag längtar!! :-)

Comment

Reklamfilm för By Pilstrand

Comment

Reklamfilm för By Pilstrand

Madéleine Pilstrand är en kreativ tjej som gör underbara smycken för ditt hår. Titta in på hennes sida www.bypilstrand.se

By Pilstrand is a Swedish brand that makes beautiful hair pieces. www.bypilstrand.se A film production by MayaLee Photography www.mayalee.se Music: "Rossio" by Jahzzar (http://www.betterwithmusic.com)

Comment

Comment

Bröllop av MayaLee Photography

Jag älskar att fota och filma bröllop. Jag har gjort en liten film som jag hoppas återspeglar min stil och vad jag vill förmedla med mina bilder och film, känsla, värme, glädje och ärlighet.

I love to photograph and film weddings. I've made a wedding showreel that I hope reflects what I want to communicate, emotions, warmth, joy and honesty.

The first clips are from Erika Gerdemarks workshop www.gerdemark.se Blommor @norrgardblomsterdekorator Hår & makeup @beautybytilde Brudklänning @beyondretroswe Fluga @fridahaugbak Modeller @mariettesvensson & Tobias

Comment

Modefilm - Fashion film - UNIF Clothing

Comment

Modefilm - Fashion film - UNIF Clothing

Det här med att filma har verkligen fått igång mig! Älskar hur man kan göra så mycket mer för att förmedla känslor och sinnesstämningar med rörliga bilder och musik.

Den här modevideon med modellen Patricia Aliaga DeVall och kläder från UNIF Clothing är jag riktigt nöjd med, röken blev pricken över i :-) 

Enjoy!

Comment

Comment

Bröllop i Italien

Den 17 - 25 juli 2016 kommer jag att vara i Italien, i området mellan Rom och Florens. Vill ni ha era porträtt tagna eller vill ni ha ert bröllop dokumenterat och befinner er i området? Det är bara att ni hör av er! P.S Självklart går det att boka mig andra datum också! :-)

Between July 17 - 25 2016 I will be in Italy. I know, lucky me, right?!!! Do you want a portrait session or your wedding documented? I will be in the area between Rome and Florence. Give me a shout if you are interested :-)

image.jpg

Comment

Bröllop på Mälsåkers slott

Comment

Bröllop på Mälsåkers slott

Jag har aldrig drömt om att gifta mig, aldrig drömt om brudklänningar och brudbuketter. Missförstå mig rätt, jag är en obotlig romantiker men inte när det kommer till mig själv bara! Konstigt!? Ja kanske det! :-) 

Däremot så har jag drömt om slottsfester! Prinsessdrömmar... Kollar man mina teckningar från när jag var sisådär 5 år så var det bara prinsessor, med helt underbara klänningar!
Jag och min kusin drömde och pratade om slottsfester en bra bit upp i tonåren. Vi bestämde att den som blev rik först skulle ha en 3-dagars lång fest, och den skulle innehålla långa middagar, maskerader och disco!
Nu har väl ingen av oss blivit direkt rika för någon slottsfest har ingen av oss haft, ännu!

Men en riktigt coolt bröllop och slottsfest på Mälsåker fick jag vara med om på Maria & Pers stora dag! (Ni fattar att jag har världens bästa jobb va?!) 
Förberedelserna ägde rum på Gripsholms Värdshus, ett riktigt fint ställe i Mariefred.

Ja, och så både filmade och fotade jag hela alltihopa!

Comment

Alexandra & Stellans bröllop på Kungsbyn i Västerås

Comment

Alexandra & Stellans bröllop på Kungsbyn i Västerås

Det var så varmt den där dagen. Över 30 grader i skuggan. Kan inte förstår hur Alexandra och Stellan kunde se så snygga och svala ut hela dagen!? Själv hinkade jag i mig litervis med vatten, svettades ut mer än jag fick i mig och högröd i ansiktet sprang jag omkring och fotade och filmade deras stora dag.

Bilder från dagen kommer i ett senare blogginlägg, här kommer deras bröllopsfilm.

Comment