Provfotografering Annie & Tobias

Provfotografering Annie & Tobias

Provfotografering är superbra att göra för att vi ska lära känna varandra och som en en liten repetition inför bröllopsfotograferingen. Om man bokar in en provfotografering hos mig så hjälper jag er att designa era Save The Date-kort.

Vad är egentligen Save The Date? Jo, så fort ni har ett datum för ert bröllop så kan man skicka ut en Save The Date-inbjudning. Många planerar sina semestrar långt i förväg, och gifter ni er i semestertider och vill att så många som möjligt ska komma på ert bröllop så är det bra att vara ute i god tid. Ett par månader innan bröllopet kan ni skicka ut bröllopsinbjudningar med mer information om bröllopet, tex med tid och plats.

Bilderna från provfotograferingen kan också användas till er bröllopshemsida om ni har någon. Där får ni plats med mer information än vad man får med i inbjudningarna. Det kan tex vara en länk till en karta, hur man lättast tar sig till och från bröllopet, möjligheter till logi, ett svarsformulär där man kan fylla i ex om man har några allergier osv. Här finns snygga mallar till bröllopshemsidor: Squarespace

Annie och Tobias passade på att boka in en provfotografering hos mig, jag ska fota deras bröllop i augusti, vigseln är vid en sjö och festen ska vara i en gammal lada! Åh vad jag längtar!! :-)