Stephanie & Mikael - Bröllop på Gripsholms Värdshus och Åkers Styckebruk - Del 2

Stephanies och Mikaels bröllopsdag bestod av massor av härliga asgarv och lyckotårar. Eftersom regnet öste ner när vi skulle fota bröllopsporträtten så fick vi hitta ställen inne på Gripsholms Värdshus i Mariefred att fota på. Men det var inga problem, Kristinasviten där de bodde är helt underbar och resten av värdshuset bjöd på många andra fina miljöer. Några minuter vågade vi oss ut med paraply också :-)

Vigseln i Engelska parken i Åkers Styckebruk var väldigt emotionell och tur är att jag har en stor kamera att gömma mig bakom när tårarna börjar stiga... Egentligen skulle vigseln ske under dansbanans tak om det regnade, men strax innan så bröt solen plötsligt fram och Stephanie och Mikael kunde vigas under bar himmel.

Tack Stephanie och Mikael för att ni valde mig som er bröllopsfotograf! Jag är så glad att jag fick vara med och dokumentera er stora dag!

Kram!

Här kan ni se del 1