.1 Comment

Här är jag!

.1 Comment

Kollade igenom alla ställen på nätet där jag håller till och blev lite smått chockad över hur många ställen det var! :-)

Här håller jag till när jag inte fotar barn & familjer, bröllop, interiör, företag osv:

Facebook

Försöker att uppdatera här så ofta jag kan. Det är här jag oftast har tävlingar, utlottningar och erbjudanden. Så för att ta del av allt det så är ett tips att gilla min sida på facebook :-)

Hemsida

Här är jag väldigt dålig på att uppdatera... Funderar på att slå ihop min blogg och hemsida så slipper jag ha dåligt samvete för att jag försummar den...

Flickr

Det var lite här det började... När jag började lägga upp mina bilder här så fick jag väldigt mycket respons. Jag hamnade på förstasidan ett par gånger med mina bilder och fick otroligt mycket feedback på mina foton. Flickr använder jag som en slags backup. Här lägger jag alla mina bilder som hamnar på facebook och bloggen. Det är också här som jag blev upptäckt av Getty...

Getty Images

En av världens största bildbyråer, som säljer mina bilder. ”Världens mest inflytelserika medieföretag vänder sig till gettyimages.se för förstklassigt digitalt material – från multimiljondollarsbyråer till ledande dagstidningar, spelfilms- och tv-producenter, och till alla sorters bloggare.”

Etsy

Här säljer jag mina konstfoton internationellt. Här finns kreativa människor från hela världen som säljer sina hemmagjorda saker, det är allt från kläder till möbler. Här kan jag bli sittande i timmar och bara dregla över alla fina saker!

Signerat

Här är min svenska webbshop där jag säljer mina konstfoton. Det är ungefär som Etsy fast mycket mindre och bara svenska säljare.

Society6

Här kan du köpa mina bilder på fotopapper, inramat, på iPhoneskal, iPadskal och laptopskins osv. Jag har ingenting att göra med själva tillverkningen utan Society6 sköter allt. Här finns helt fantastiska konstnärer och fotografer, man sitter och gapar av beundran :-)

Pinterest

Pinterest är en virtuell anslagstavla. Här kan du samla alla fina bilder du hittar på webben. Jag använder Pinterest för inspirationsbilder och för att kategorisera och hålla reda på alla underbara bilder. I stället för att spara dom på min hårddisk så sparar jag dom här.