The Log Lady...

Om ni är ungefär i min ålder 30+ … eller 40- kanske stämmer mer överens med verkligheten...? ;-) så kanske ni kollade på en amerikansk tv-serie som hette Twin Peaks och gick i början på 90-talet? I den serien så fanns det en galen tant som sprang omkring med ett vedträ. Nu är Åsa varken gammal, tant eller galen, men så fort jag ser någon med vedträn så tänker jag på The Log Lady :-)

Jag och Åsa skulle fota lite vinterbilder med snö och sånt... Och vi väntade o väntade på snön som inte kom! Så då fick vi fota ändå!

Och så var det ju det här med ved... Så fort jag får syn på ved så måste jag fota det... Vet inte vad det är. Med ved. Som är så intressant och slår an något hos mig som jag inte riktigt förstår... Ska ta upp det med min terapeut ;-) Visar lite andra bilder på ved som jag fotat under året också... Jag vet, jag behöver professionell hjälp ;-)


Hjälp!!! Nu slog det mig plötsligt! Det är ju jag som är The Log Lady!!!