Tess ♥ Robert (del 1)

Movitz, Lisbeth Salander, Baby, Russel Crowe, Lilla My... det är några av smeknamnen jag hörde på Tess & Robert när jag fotade deras bröllop. Vilket smeknamn som hör till vem får ni lista ut själva ;-) Men det gamla talesättet ”kärt barn har många namn” stämmer verkligen in på Tess & Robert. För mycket kärlek, skratt och omtanke såg jag under dagen o kvällen. Både från brudparet och deras gäster.

Och Tess & Robert är verkligen speciella, inte bara till utseendet utan också på så sätt att de är så fina både mot varandra och alla runt omkring. Jag kände mig nästan som en i familjen och fick t.o.m. ett placeringskort och fick sitta med vid bordet bland alla gästerna. Sånt gillas!

Hade riktiga svårigheter att välja ut bilder från de 12 timmarna jag fotade så här är del 1 av 2... Här hittar ni del 2

P.S Håret fixades av Emelie på

Skägg & Lockar