Bröllop på Krägga Herrgård

Okej... Här kommer ett mastodontinlägg! Men jag hade stora svårigheter att välja bilder som ni kommer att märka, därav antalet.

För ett tag sedan fick jag följa med

Anna Roström (Smallpigart)

när hon fotade ett bröllop på

Krägga Herrgård

. Jag har följt Anna ett bra tag genom hennes blogg och kollade mycket på hennes bilder för inspiration innan jag skulle fota mitt första bröllop. Jag tycker hon är Sveriges bästa bröllopsfotograf och hennes bilder är tokroliga och fulla av liv. Man kan verkligen känna alla känslor som är under ett bröllop, både tårar och asgarv dokumenterar hon med fingertoppskänsla.

Jag har blivit lite präglad av henne, ni vet så där som ankungar kan bli av den som dom ser först när dom kläcks. Dom tror att det är deras mamma och följer dom i hasorna vart dom än går... Och jag blev präglad på en liten gris :-) Nejdå, jag är ingen stalker, bara en helt normal beundrare, he he! ;-)

Jag bar grejer, körde Annas bil, var väldigt frågvis, försökte hålla mig ur bild, sög i mig lite små tips o trix, var som en skugga bakom Anna och hängde bakom hennes axel och fotade. Tack Anna för att jag fick haka på hela dagen, det var väldigt generöst av dig!

Och tack till det supersnygga bröllopsparet Maria och Peter för att jag får visa bilderna, jag blev så glad att ni tyckte om dom!