En riktig liten sötnos!

Mina kunder får många stilar att välja på när de har fotograferat sig hos mig. Jag tycker att vissa bilder lämpar sig mer för en viss stil och då visar jag det för kunden också. En del kunder har specifika önskemål och andra låter mig bestämma. På de här bilderna har jag bestämt... Och då blev resultatet så här. Jag är supernöjd med bilderna, och att den lilla killen var en riktig sötnos gjorde ju sitt till också :-)

Ha en trevlig helg!

If you get photograph by me you get a various of picture style to choose between. Some customers have specific wishes and some let me choose whatever I think looks best. With these pictures I have decided the style and then it looks like this. The little boy was so cute so that helped a lot too :-)

Have a nice weekend!

[© MayaLee Photography]