Jag hittade den här gamla skolbänken på loppis för hundra kronor. Och jag måste säga att det är ett av mina bästa köp någonsin. Maya fick den när hon fyllde 5 år för ett par veckor sedan och hon sitter här nästan jämt och ritar. Vi har satt filttassar på den undertill så vi kan dra runt den. När jag är i köket så drar vi dit den och när jag sitter vid datorn i ett annat rum så får den stå där. Härligt med lite sällskap!

Vi plockade liljekonvaljer som vi satte i ett glas och placerade i hålet där man förr i tiden hade bläckhornet. Det kändes nästan som sista dagen i skolan inför sommarlovet. Hade ni också blommor på bänken när ni var barn på skolavslutningen?

I bought an old school bench at a flea market for Mayas fifth birthday. I think it is one of my best buys ever! She sits there all the time. We picked Lily of the valleys and placed them on the bench. Did you have flowers on your school bench when you was a child the last day before the summer holiday?[© MayaLee Photography]