För ett år sedan…

startade jag den här bloggen. Nu när jag ser tillbaka på det här året som gått så har det ju faktiskt hänt otroligt mycket. Jag öppnade min lilla shop på Etsy, och drömde om att jag kanske skulle få sälja i alla fall en bild… Och tänk vad roligt det skulle vara om någon skrev om mina bilder! Och kanske att jag skulle få fota några andra än mina nära och kära. Inte hade jag väl trott att jag skulle sälja mina bilder i en riktig butik eller att jag skulle starta företag. Att några av världens största bloggar inom design o konst skulle skriva om mig. Att jag är med i en bok! Nyp mig i armen!!!

Allt det här hade nog aldrig hänt om det inte vore för alla er som stöttat och uppmuntrat på mig! ♥ TACK! ♥ Och så många härliga människor jag har mött! Både i verkliga livet och genom nätet!

För att fira 1-årsdagen så tänkte jag ha en liten utlottning. Lämna en kommentar på det här inlägget så har ni chans att vinna något från min shop! Ni har till och med nästa onsdag(24/3) på er!
Var inte blyga nu, ni behöver bara skriva ett litet hej om ni vill :-)
Lycka till!


One year ago I started this blog and my Little shop at Etsy. So much has happened during this last year. I’ve started my own business, I sell my pictures on the net and in a real shop, some of the biggest interior blogs in the world has written about me and I’m in a book! Can some one please pinch me in the arm!!

This would never have happened if it wasn’t for all of you that have supported and encouraged me! THANKS! I have met so many great people both in real life and through the net.

To celebrate my 1 year at this blog I will have a little giveaway. Leave a comment on this post and you will have a chance to win something from my little shop You can choose whichever photo you want! You will have until 24th of March So come on, don’t be shy, leave a comment! I sooooo love giveaways :-)
Good luck!