Jag har en hel trave med ramar, både gamla och nya som väntar på att få komma upp på väggen. Jag brukar köpa ramar på loppisar och sedan måla om dom. Den här ramen är från IKEA och jag har inte hittat något passande motiv än att sätta in. Så jag tog en bit tapet, den som vi använt till Mayas garderob, vi har lite bitar kvar, och så målade jag dit en trea. Trean får symbolisera att vi är tre i familjen.

I have a lot of frames that are waiting to get up on the wall. I buy frames at flea markets and then give them a new coat of paint. This frame is from IKEA and I used a bit of wallpaper that we used on Mayas wardrobe. The number three is symbolizing that we are three the family.


Mayas garderob

En tavelsamling i Mayas lekstuga

P.S Den här trean får också symbolisera Mars, jag har nämligen inte gjort någon framsida till min kalender än…
[© MayaLee Photography]