fPOE

Jag och ett gäng med tjejer som kommer från vitt skilda delar av världen håller på att sätta ihop en fotobok tillsammans. Det som förenar oss är att vi säljer våra bilder på Etsy. Vår grupp heter fPOE (femalePhotographersOfEtsy). Många utav mina favoritfotografer som jag ser upp till och beundrar är med i boken. Tänk att lilla jag från Sverige får vara med i samma bok som dom! Jag kan knappt tro att det är sant! :-) Vi har ett regnbågstema och alla fick fyra olika färger tilldelade. Jag fick gul, lila, vit och rosa. Jag skickade in ett antal bilder och sedan har en jury bestämt vilka bilder som får vara med. Här är mina fyra bilder som ska vara med i boken:

Me and a bunch of girls from all over the world are working on a photo book together. We sell our photos on Etsy. Our group are called fPOE (femalePhotographersOfEtsy). Many of my favourite photographers are in this project too. I feel so lucky to be a part of this cool group! We have rainbow theme and I got the colours yellow, purple, white and pink. Here are my pictures that are going to be in the book and were picked out by the jury:


[© MayaLee Photography]