Behind the scenes

Idag var Jenny Plantin från tidningen Evelina här och gjorde reportage. Det var jättespännande tyckte både jag och min dotter! Extra roligt var det att följa fotografen för att se hur hon jobbade. Jag hade tusen frågor till henne, både om utrustning och hur det var att jobba som nyhetsfotograf. Jag var nog rätt jobbig… :-) Vi kommer att vara med i julnumret den 18 december. Hoppas jag kan visa er några bilder från reportaget så småningom.

Today the magazine Evelina was here. It was very exciting. It was fun to see how the photographer worked, I had thousand of questions about her equipment and her work as a news photographer. We are going to be in the magazine the 18th of December. Hopefully I can show you some pictures later.

Fotografen Veronica in action


Jag passade på att fota lite i min dotter Mayas rum när det ändå var städat och undanplockat…[© MayaLee Photography]